Kommentarer: 17    Postet: 30.11.2011   Klokken: 16:40   Kategori: Blogg

Jeg sa jeg skulle legge ut bilder av kjolene , om dere husker det ennå , ehehe. Dere har sikkert sett bilder fra før , vertfall av den ene. men uansett , her er de.

Denne er fra nelly. Jeg elsker den ! Kostet bare 399.  Har bestemt meg at jeg skal gå med denne på juleballet. 

Denne er fra B-young. Kjøpte den for lenge siden , skulle egentlig bruke den på 17.mai. Men ville heller gå med kjole. Kostet 699. Har aldri brukt den , men skal endelig få brukt den i helga. 

Q-Hvilken likte du best ?

-IsabellaGangdal

  Kommentarer: 17    Postet: 30.11.2011   Klokken: 16:40   Kategori: Blogg
  Kommentarer: 2    Postet: 30.11.2011   Klokken: 16:27   Kategori: Quotes.

Nå sitter jeg bare her og ser på tv og øver til naturfag prøve som vi skal ha i morgen. Jeg elsker sitater , så her er noen , håper dere liker dem. 

♥Facebook is the second most popular word that starts with 'F' and ends with 'K'

♥There will always be a 'lie' in believe.'over' in lover.'end' in friends.'us' in trust. and 'if' in life.

♥It takes guts to fall in love. But it takes nerves to go back to the one who broke you.

♥Isn't it weird how people talk shit about you , when the only thing they actually know about you is your name? 

 
♥Bitch please , your vagina has been used more than Google. 

♥You say you can't stand to see me hurt , so do you close your eyes when you hurt me? 
 
♥They laughet at me and asked 'what do you see in gim?' I smiled back and said ' everything you don't'
 
♥We cry because our eyes need to clean out what they saw.

♥Friends are like boobs , some are big, some are small , some are REAL , some har FAKE.

♥The best feeling is when you look at him, and he is already staring. Q-Hvilken likte du best ? 

-IsabellaGangdal

  Kommentarer: 2    Postet: 30.11.2011   Klokken: 16:27   Kategori: Quotes.
  Kommentarer: 2    Postet: 29.11.2011   Klokken: 08:52   Kategori: Blogg

Nå skal jeg snart til tannleggen. Skal endelig ta av strengen. Igår hadde vi tentamen , sykt chill. Ble ferdig og stakk hjem , så kom vilde til meg senere på kvelden og da tok vi bilder og litt sånt. På skolen i dag skal vi presentere en bok som vi har lest. Tror nok det kommer til og gå bra. På fredag skal vi ha tentamen igjen , i matte. Wihuu, lovemylife. Idag skal jeg bare øve til naturfagprøve som vi skal ha i morgen. Digger prøver. Men nå må jeg stikke , Cyaaa.


Legger ut flere senere , men nå MÅ jeg stikke. 

-IsabellaGangdal


 

  Kommentarer: 2    Postet: 29.11.2011   Klokken: 08:52   Kategori: Blogg
  Kommentarer: 6    Postet: 26.11.2011   Klokken: 22:05   Kategori: Blogg

Nå har jeg nett sett "Hjelp,vi er russ". Den var sykt morsom , eller vertfall for meg som har så sykt dårlig humor. Idag har jeg bare vert hjemme og ventet på Martine , men seffølgelig kunne hun ikke likevell. Wasted saturday ... Jaja , nå skyper jeg med Martin. hoho .. aner ikke hva jeg skal gjøre i morgen, men håper på at jeg finner på noe. men nå skal jeg snakke videre med Martin , så snakkeees. 

// Fra venstre : Hall , Martin , Meg og Alexs 

-IsabellaGangdal
 

  Kommentarer: 6    Postet: 26.11.2011   Klokken: 22:05   Kategori: Blogg
  Kommentarer: 12    Postet: 25.11.2011   Klokken: 21:28   Kategori: Blogg-IsabellaGangdal

  Kommentarer: 12    Postet: 25.11.2011   Klokken: 21:28   Kategori: Blogg
  Kommentarer: 2    Postet: 25.11.2011   Klokken: 21:25   Kategori: Blogg

Sorry for lite blogging.  Jeg har vert for opptatt. Hadde sykt vondt i hode i går og idag på skolen , men bedre nå da.  Og så har jeg jo gjort lekser og vert å dans. På tirsdag hadde vi første tentamen , i Norsk. Det gikk egentlig ganske bra , syntest jeg. På mandag skal vi ha i engelsk og på fredag i matte , awwwyeah. I morgen skal søteste Martine overnatte. Det blir sikkert morsomt som alltid. Men nå skal jeg finne en film og se , har ikke bedre og gjør. -IsabellaGangdal

  Kommentarer: 2    Postet: 25.11.2011   Klokken: 21:25   Kategori: Blogg
  Kommentarer: 2    Postet: 21.11.2011   Klokken: 00:57   Kategori: Blogg

Ja , det er sent , men jeg er ikke trøtt. Mobilen til Tobias svikta så jeg fikk ikke sove og stakk på pc'n. I dag tidelig kom Mari. Vi var litt hos meg , så stakk vi til kulturhuset for og sette av biletter til kinoen breaking dawn , men det var seff stengt så vi gikk til Mari. Litt senere gikk vi med søstera hennes ned igjen , og da var det åpent , så vi satte av og gikk hjem. Da såg vi litt av hodejegerne før vi gikk ned. Vi møtte guttene klokken 8 og kjøpte bilettene. Så var det kino klokken kvart på 9. Jeg elsket filmen , bare at jeg ikke likte at det sluttet sånn så den gjorde. Skulle ønske begge delene var i en. men men .. nå må jeg nok legge meg siden det er skole i morgen. så , cyaa !


-IsabellaGangdal

  Kommentarer: 2    Postet: 21.11.2011   Klokken: 00:57   Kategori: Blogg
  Kommentarer: 4    Postet: 19.11.2011   Klokken: 22:38   Kategori: Blogg

Nå har jeg sett på film med mamma og søstrene mine.Vi såg Just married. Idag har jeg vert med Vilde og vert på senteret en tur. Ooog laget muffins , hoho :D I morgen skal jeg se twiligth breaking dawn med Tobias ♥ Og sikker noen andre. Gleder meg. Og nå har jeg overført alle bildene til min pc , så det kommer bilde fremover. Tror ikke jeg har noe annet og fortelle uten om at jeg skal ta av strengen om litt over en uke. Har hatt den i snart 2 år , så jeg gleder meg helt sykt. Kommer til å bli uvandt , men samma det. Men nå skal jeg redigere litt bilder og høre på musikk. Blogges ! 
Q-Har du sett twilight , om du har , likte du den ? 

-IsabellaGangdal

  Kommentarer: 4    Postet: 19.11.2011   Klokken: 22:38   Kategori: Blogg
  Kommentarer: 8    Postet: 18.11.2011   Klokken: 18:45   Kategori: Blogg

Nå er jeg med søteste Vilde. Skoledagen har vert egentlig helt grei. Dobbeltime naturfag , samfunnsfag , gym , engelsk og klassenstime. I naturfag hadde vi en målprøve. Gikk ikke litt bra engang , skrev ingenting , bare navnet mitt. Gymtimen var sykt morsom og i klassenstime fikk vi kake og koste oss. Ellers idag har jeg vert med Vilde. Til nå har vi bakt brownie , vert på pc'n , senteret og litt sånt. Hun skal på kino ( Breaking dawn )  om ikke så lenge , så da skal jeg kose meg uten henne , wihuu. lovemylifelixm. Skal prøve løsvipper og ta bilder når hun kommer hjem igjen. 
Og btw ; I dag er det to måneder med verdens herligeste gutt.  Håper du vet hvor utrolig mye du betyr for meg , Tobias ♥ Loveyou ♥ ;*

- Isabella Gangdal 
♥ 

 

  Kommentarer: 8    Postet: 18.11.2011   Klokken: 18:45   Kategori: Blogg
  Kommentarer: 2    Postet: 17.11.2011   Klokken: 22:46   Kategori: Blogg

Denne uka har gått sykt treigt. Det er fredag i morgen , men anyway. Jeg har egentlig hatt det kjekt , men føler at alt er ødelagt etter jeg mistet mobilen.Og jeg sover så lite at jeg holder på og sovne på skolen , så det må jeg gjøre noe med nå .. men , jaja ,  I dag var jeg på dans , loveit. Når jeg kom hjem hadde jeg fått kjolen som jeg bestilte på nelly så jeg skal ha på juleballet. Jeg elsket den. I morgen skal jeg overnatte hos Vilde , som skal bli utrolig herligt. Vi har en del planer , hoho. Nå skal jeg snart stikke og legge meg , tror jeg har godt av det. Må øve litt til gloseprøve , har ikke tenkt litt på den engang .. så det kommer nok ikke til og gå så bra , I think. Men først skal jeg ta en tlf med Tobias ♥ 
Cyaa. 
-Isabella Gangdal  

  Kommentarer: 2    Postet: 17.11.2011   Klokken: 22:46   Kategori: Blogg
 • Profilbilde ~ y0 peepz ! Jeg er en jente på 14 år som Stord. Jeg er kjent som den lille smilende jenta, med den dårligste humoren.Jeg bruker mye tid på kjæresten, venner, dans, data og familie så klart. På bloggen min finner du innlegg om alt mulig, ting som inspirerer meg, hverdag, mote og mye mer.
  ~ Instagram: Isabellagangdal
  ~ Snapchat: Isabellagangdal

  ~ Design og koding av Silje Lien
 • Er det noe du lurer på, kontakt meg gjerne:
  Isabella_gangdal@live.no

 • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits