Kommentarer: 22    Postet: 30.04.2012   Klokken: 22:46   Kategori: Blogg

Heisann. I går kom jeg hjem litt sent og var dødstrøtt så jeg orket ikke å blogge. Men hvertfall, Klokken 1 øvde vi til dansene vi skulle danse og sminket oss osv. Så gikk vi ned der, jeg var sykt nervøs i begynnelsen, men når vi begynte og danse kl 3 syntest jeg det var helt fantastisk morsomt, ville ikke gå av senen etterpå. Vi danset 5 danser også var det en liten pause før koregrafikonkurransen.
//Bilder før vi gikk ned, når vi danset zumba, også var jeg så flink at jeg tok på meg klærna feil vei ;*;***;'
Menst vi satt og så på alle de andre ble jeg bare nervøs igjen, siden de andre var så gode. Vi var de som skulle danse sist og når de ropte opp navnene våre, ble jeg redd for og feile på senen. Vi danset dansen og det gikk så utrooolig bra. Følelsen etterpå var ubeskrivelig. Vi vant ikke, men vi var alle flinke og jeg er sykt stolt over gruppen vår. 

//Noen bilder når vi danset. 
OOOG en video av dansen vi hadde i konkurransen, vi danset etter Turn all the lights on, btw. Enjoooooy ♥

I dag har jeg ikke gjort så mye, har bare vert med martine, ellers har jeg ikke gjort noe spesielt. Vi var på senteret, fikk faktisk kjøpt meg noe jeg ble fornøyd med. Er ikke ofte jeg blir det, men her er hvertfall innkjøpet: 

// Joggebukse, topp, øredobber og genser - Bikbok 
Slenger med outfit fra igår og idag : 

// I bursdagen, I dag og når vi danset zumba. 

 Q - Danser du ?
Q - Syntest om videoen og bildene ? 
Q - Hvordan har din dag vert ?  

  Kommentarer: 22    Postet: 30.04.2012   Klokken: 22:46   Kategori: Blogg
  Kommentarer: 4    Postet: 28.04.2012   Klokken: 20:12   Kategori: Blogg

Heisann. Jeg har sykt lyst på ny header, men jeg klarer ikke og lage selv. Kan klare og lage noen enkle til andre, men alle jeg lager til meg selv blir stygge. Så jeg lurte på om noen liker og lage headere ? Her er de jeg laget til Elise:Q- Syntest?

 

  Kommentarer: 4    Postet: 28.04.2012   Klokken: 20:12   Kategori: Blogg
  Kommentarer: 0    Postet: 28.04.2012   Klokken: 18:34   Kategori: Blogg

Heisann. Har ikke hatt tid til og blogge desse dagene. På onsdagen hadde vi tentamen og etterpå var jeg med Tobias med hjem. På torsdagen var jeg på dans, rett etter dans gikk jeg hjem og gjorde meg klar til å gå i kirka på konfirmasjonsmøte. Etterpå satt jeg barnevakt og når jeg kom hjem såg jeg paradise hotel og øvde til prøve, wii. I går var jeg på dans etter skolen, først på Sport-treff og senere på kulturhuset for og se hvordan det var der, det var utrooolig morsomt! 

I dag for jeg ned til Sport-Treff i 11 tiden for og danse med de andre. Vi danset zumba og gikk gjennom de 1000 dansene vi skal danse i morgen (ikke bokstavlig talt 1000, ehehe) Etter vi hadde danset en god stund slappet vi litt av, så koste vi oss og hadde egen spinning, jippi. Til slutt stakk vi på senteret og nå sitter jeg her og chiller. Musikk og baking, yeah.


Gleder meg helt sykt til i morgen,men kommer til og bli så nervøs når jeg er der. Men det kommer nok til og gå bra, har hatt maaange dansevisninger før. Så tror dette skal gå like bra som de andre gangene. Har danset hver dag uten om onsdag denne uken, blir deilig med LITT fri fra dans. Begynner igjen på torsdag og har visning igjen på lørdag i gateeen. Dans er livet altså ♥ Resten av kvelden får vi se hva jeg finner på, skal hvertfall se en film på tv i kveld. Og i morgen blir det ikke blogging pga jeg er opptatt hele dagen, Visningen er ferdig i 6 tiden, så skal jeg i bursdag kl 7 - 10. Kanskje det kommer ett lite innlegg da, vi får se hva vi orker hvertfall, men bloggeees ♥

Q- Liker du og danse ? 
Q- Skal du ha visning på dansens dag ? 


 

  Kommentarer: 0    Postet: 28.04.2012   Klokken: 18:34   Kategori: Blogg
  Kommentarer: 0    Postet: 24.04.2012   Klokken: 21:55   Kategori: Blogg

Heisann. Sjokk at jeg nok en gang sier jeg skal begynne, men ikke gjør det alikevell. Men nå for tiden har jeg egentlig skikkelig blogglyst. Så jeg får se hva jeg finner på. I desse to siste ukene har jeg egentlig kost meg litt, på tirsdagen var jeg på titanic i 3D med beste, Tobias ♥ Onsdagen gjor jeg ikke noe spesielt, torsdagen var jeg på dans, fredag overnattet Vilde hos meg. Da tok vi litt bilder i sponavikjo og såg filmer. 

På lørdagen stakk jeg ut til Tobias og på søndagen var jeg bare hjemme og ryddet og sånne ting. På søndag er det jo dansensdag, og da skal vi ha en stor visning og være med i dansekonkurranse osv. Gleder meg helt sinnsykt til det. Bare at det blir en del øving. 2 timer i går, i dag og på torsdag + myyye dansing på søndag. Tror nok det kommer til og gå bra. I morgen har vi tentamen i engelsk, wiii. har så mye prøver for tiden, noe som gjør meg helt gal. Har jo nesten ikke tid til noe annet enn dans, øving til prøve og lekse. Gleder meg sykt til langhelg! Men nå skal jeg se videre på paradise hotel. 

Q- Hva har du gjort i det siste?


 

  Kommentarer: 0    Postet: 24.04.2012   Klokken: 21:55   Kategori: Blogg
  Kommentarer: 3    Postet: 13.04.2012   Klokken: 20:56   Kategori: Blogg

Dette innlegget er bare for og legge bilder ut på weheartit :) 
 

  Kommentarer: 3    Postet: 13.04.2012   Klokken: 20:56   Kategori: Blogg
  Kommentarer: 12    Postet: 09.04.2012   Klokken: 21:24   Kategori: Blogg

Heisann. Ble ikke noe blogging senere på fredagen, men jeg, Idar og Tobias var ute og gikk hele dagen. Når vi kom tilbake til Tobias senere på kvelden var Idar heeelt utslitt. Var sykt morsomt. Igår var jeg hjemme helt til kvelden, da for jeg en tur til Martine. Så gikk vi til mamma for og hente den nye mobilen min (!!!) Endelig har jeg fått den. Så spilte vi draw something helt til hun skulle til en veninne. Og i dag har jeg vert med Tobias, Idar og Hall. Idar reiste hjem til Bergen igjen, noe som var utrolig trist :(( Så gikk Hall, og resten av tiden spilte jeg og Tobias Draw Something og Wordfeud. Og i morgen er det skole .. Gruer meg litt, har liksom lyst på mer fri 

// Dagen etter jeg hadde fjernet reguleringen, var superfornøyd ! 

BTW ; Legg meg til på Wordfeud ( m.isabella98 ) og Draw Something ( Migaan98 ) <3 <3 <3 <3 

Q - Hva har du gjort i dag ? 

 

  Kommentarer: 12    Postet: 09.04.2012   Klokken: 21:24   Kategori: Blogg
  Kommentarer: 2    Postet: 07.04.2012   Klokken: 09:45   Kategori: Blogg

Heisann. Lenge siden sist nå, hehe. I det siste har jeg bare hengt med venner og sånt. Har ikke vert på noe tur eller noe sånt. Har heller ikke noen planer for resten av dagene. Hater at det snart er skole. Er ikke klar i det hele tatt. Nå ligger jeg hvertfall her og chiller med musikk, skal snart stikke i dusjen. Senere i 1 tiden, stikker jeg opp til Idar og Tobias så får vi se hva vi finner på. Bogges. 

//Hahahaha. Muffinsene som jeg og Martine laget til Martin sin bursdag, ble ikke så fint, men de smakte godt :-D

Q- Hva har du gjort i ferien ? 

  Kommentarer: 2    Postet: 07.04.2012   Klokken: 09:45   Kategori: Blogg
  Kommentarer: 1    Postet: 05.04.2012   Klokken: 09:50   Kategori: Blogg  Kommentarer: 1    Postet: 05.04.2012   Klokken: 09:50   Kategori: Blogg
 • Profilbilde ~ y0 peepz ! Jeg er en jente på 14 år som Stord. Jeg er kjent som den lille smilende jenta, med den dårligste humoren.Jeg bruker mye tid på kjæresten, venner, dans, data og familie så klart. På bloggen min finner du innlegg om alt mulig, ting som inspirerer meg, hverdag, mote og mye mer.
  ~ Instagram: Isabellagangdal
  ~ Snapchat: Isabellagangdal

  ~ Design og koding av Silje Lien
 • Er det noe du lurer på, kontakt meg gjerne:
  Isabella_gangdal@live.no

 • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits